marți, 18 mai 2010

AC/DC



Nerebdator sa se termine si ultima ora de curs din saptamana, visam cu ochii deschisi la ce avea sa urmeze. Sa fie oare adevarat?...Chiar merg la AC/DC? pana sa ma dezmeticesc eram deja acasa pregateam rucsacul pentru Bucuresti. Neputand sa dorm, vorbeam cu prietenii cu care aveam sa ma intalnesc urmatoarea zi in capitara pentru a ne distra.
Dimineata am luat primul personal spre Bucuresti si impreuna cu o prietena, Alexandra, am pornit poate in aventura vietii noastre. Am plecat la concert. Ajunsi in Bucuresti ne-au asteptat patru prietene Stefy, Andreea, Andra si Cristina pe primele 3 le stiam de mai mult timp dar pe a patra, Cristina am avut sa o intalnesc pentru prima data si nu cred ca voi regreta vreodata acest lucru.
Dupa pupaturile si imbratisarile de primire, am plecat spre Teatru National Bucuresti unde se desfasura campania "Un zambet pentru tine". Dupa ce le-am impartit zambete oamenilor, am plecat spre Decathlon pt a-mi cauta niste echipament pt munte. Am mers 30 de statii 30!!! cu un autobuz pentru a vedea ca acolo nu au ce imi doresc. Dupa aceasta insetati am plecat in Varza unde ne-am facut VARZA am plecat spre casa Andreei unde ar fi trebuit sa dormim. Cu greu am ajuns acolo dupa zeci de perle debitate de fiecare dintre noi...Mama ei ne astepta cu pizza iar dupa aceea ne-am culcat cam obositi...

Dimineata a venit repede caci eram foarte nerabdatori toti! "IN SFARSIT ZIUA CEA MAREEEE!!! MERGEM LA AC/DC!!!"

Am mancat ceva si dupa am plecat spre Piata Constitutiei sau cum dracu se numeste locu ala! Din telefon in telefon ne-am strans 22 de rockeri frumosi ca toate zilele si dornici de distractie. La ora 3 s-au deschis portile si zup inauntru.


Acolo ne astepta o scena mare muuulta bere si cel mai important ne astepta voia buna care era peste tot. Batrani cu nepoti de mana..gasti de prieteni ca noi..familii cu copii..indragostiti...toti asteptau acelasi lucru UN SPECTACOL DE LA ZEII ROCKULUI MONDIAL. Pe la 5 a mai aparut un prieten din Brasov George care a venit la randul lui cu inca un amic Tudor. Acestia ni s-au alaturat si acum gasca era completa.
Dintr-o poveste in alta ne-am cunoscut mai bine iar cand ne era lumea mai draga au intrat pe scena cei care deschideau concertu DOWN. Acestia ne-au incalzit putin de ce era sa urmeze. Nici nu ne-am obisnuit bine cu ei ca au disparut la fel de repede precum au aparut.

Dupa o pauza de jumatate de ora vedem ca intra pe scena Zeii Rockului Romanesc IRIS. Acestia au fost primiti de toti cei 50 de mii de oameni care se stransesera pana atunci, cu valuri de aplauze. Acestia ne-au incalzit bine de tot dar nu ne-au lasat sa ne dezlantuim pe melodii ca Strada ta..pentru ca noi am venit pentru AC/DC...acestia au cantat cateva melodii si au iesit de pe scena. Acela a fost semnalul pentru ce va urma.

De acum inainte cuvintele sunt prea putine ca sa pot explica ce a fost acolo si cum m-am simtit si inca ma mai simt, dar voi incerca sa relatez cat mai pe larg tot ce am trait.
Dintr-o data a aparut pe ecranul din spate o animatie. A INCEPUUUUUUUUUUUT AUAUAUAUAUAUAUAU!!!!!!!!
Melodiile au variat. Au fost melodii de pe Black ice dar si melodii vechi cu care acestia s-au consacrat. Thunderstruck, Highway to Hell sau The Jack au facut isterie printre cei peste 60 000 de fani veniti in piata. Ce sa zic atmosfera era una de vis..ne uitam pe scena si nu ne venea sa credem ca Brian Johnson si Angus Young se dezlantuie in fata noastra facand ce stiu ei mai bine...ROCK!!! Eram intr-o stare de visare si saream si strigam si ne bucuram de moment erau cele mai frumoase clipe din viata...alaturi de noii prieteni Cristina, Ana, Vera, Tudor si Vali si prieteni mai vechi ca George, am trait cele mai frumoase clipe. Cei de la AC/DC au avut o echipa tare in spate care a facut showul sa fie unul de neuitat. Locomotiva...12 tunuri...grasa....Hell Bell si muuulte efecte pirotehnice au facut ca amintirea noastra sper eu sa ramana vesnic vie in noi. Energia pe care o emanau artistii ne facea pe noi fanii sa radiem de fericire si sa ne bucuram cat se poate de mult de ce vedeam si de ce auzeam.
Ca sa fac si o incheiere, dupa ce ca v-am si plictisit, va spun atat POT SA MOR LINISTIT!! I-am vazut pe AC/DC live, mi-am facut sper eu prieteni de-o viata deci totul a fost perfect.

3 comentarii:

Alexandra, spunea...

da.cica...cam beti :))ar trebui sa pui lista cu perle =)))

Porc spunea...

le-ar fi pus...dar...NU LE STIE.=))

masha spunea...

vai,ce fete avem cu totii:)) victoooooor,vreau la aerosmith:-<