joi, 16 februarie 2012

concerte

Incep sa recuperez pauza prea lunga pe care am luat-o cu blogul. De cand nu am mai scris s-au intamplat multe....multe concerte..multa distractie...schi...plimbari..

Incep prin a va povesti pe scurt evenimentele la care am fost:

- Scorpions-9 iunie 2011- Bucuresti: A fost un concert genial...concertul a facut parte din turneul de retragere al trupei. Atmosfera de vis, multa lume, calitatea sunetului si a muzicii ireprosabila...
- ARTmania-Festival de rock care a avut loc in Sibiu intre 12-14 august 2011. Au fost cateva zile de distractie si munca, petrecute cu o super gasca de oameni. Am vazut live una dintre trupele mele preferate..Sonata Arctica, care m-au lasat placut surprins dupa reprezentatia lor, plus multe alte trupe care m-au incantat la fel de tare.
- Lord of the dance- 8 noiembrie 2011- Brasov: Am ramas uimit de specacolul pe care l-au facut dansatorii. Merita macar o data in viata sa vezi un astfel de spectacol.
- Am mai fost la concerte in Rockstadt cum ar fi OCS, Negura Bunget, Bucovina, Leafblade(super tari!!)
- Am fost la World Music Festival- 11-12 noiembrie 2011 Brasov, un festival inedit, muzica foarte faina, mi-a placut.
- Cirque du Soleil- 8-12 februarie 2012- Bucuresti: un specacol care merita vazut. Am ramas masca cand am vazut ce acrobatii au facut oamenii aia. GENIAL!!!

Am scris pe scurt despre o parte din evenimentele la care am fost..urmeaza in zilele urmatoare continui cu postarea evenimentelor si sa incep cu ture si alte chestii pe care le-am mai facut...si poze.

Un comentariu:

un copil rătăcit spunea...

victoraş, ai reveniiiiiiiiit!!! :)